Endring av e-post på westerhus.net, onsdag 23. september 2015

Vår leverandør av e-posttjenesten på westerhus.net har blitt kjøpt opp av et firma som heter PSPINC. PSPINC har nylig gitt beskjed om at de vil flytte alle e-postkontoer til sine egne servere onsdag den 23. september. Dette vil føre til at du må gjøre noen endringer i oppsettet på e-postklienten din. Dette er de endringene som må gjøres hvis du bruker en e-postklient (Outlook, Windows Live Mail, Apple Mail, Thunderbird, Smarttelefon, iPad osv):

  1. Innkommende e-posttjener (server) endres fra «mail.westerhus.net» til:
    1. Hvis du har valgt POP-konto: pop.westerhus.net
    2. Hvis du bruker IMAP-konto: imap.westerhus.net
  2. Utgående e-posttjener (SMTP server) endres fra «mail.westerhus.net» til:
    smtp.westerhus.net
  3. SMTP port endres til: 587

Oppdatert:

Endringen skjedde natt til torsdag 24. september. I etterkant har PSPINC orientert om at eksisterende passord har blitt endret dersom de ikke tilfredsstiller PSPINC's krav til sikre passord. Dette er kravene til et sikkert passord:

Minimum 6 tegn tilsammen, minimum en stor bokstav, minimum en liten bokstav, og minimum ett tall eller spesialtegn (! $ % ( ) * - . / : = > ? A ] ^ _ ' | { } ~).

Dette betyr sannsynligvis at flere av oss ikke kan bruke det passordet vi hadde fra før. Send meg en tekstmelding på 92446139 hvis passordet ditt ikke virker. Da vil jeg opprette et nytt passord for deg og sende deg det på SMS.

Her er den nye linken til Webmail:

Les e-post i web-klienten!